1 Mayıs 2021 Cumartesi

285)Bulaşıcı Hastalıklardan Korunmak İçin

Veba, taun ve kolera vs gibi bulaşıcı hastalıklardan korunmak için o hastalıkların hüküm sürdükleri zamanlarda her gün sabah namazını müteakip yirmi sekiz defa "Selamün kavlen min RabbirRahıym" ayet-i kerimesini okumaya devam eden kimse mezkur hastalıklardan hiç birine tutulmaz.      Kenzü-l Havass

2 yorum:

  1. Alara hanım Allah razı olsun. Ben de bir yerde okumuştum yasin suresi en koruyucu önemli sureymiş devamlı okumaya çalışıyorum bu ayet için de yasin suresinin kalbi denmekte herkez okusa sağlklı olsa keşke korunmuş olur. Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminn canım. Kitapta görünce paylaşmak istedim.Evet gerçekten Yasin çok koruyucu değerli bir suremiz. Ben de her akşam namazından sonra bolca okurum hatta ezberledim diyebilirim. Ne için okunsa fayda görülebilir zamanla. Kuranı Kerimin kalbi Yasin, Yasinin kalbide bu ayettir denilmekte. Ayrıca esma olarakta sağlıklı uzun ömür için güneş gezegeninde 113 defa Ya Baki esmasını tavsiye ederim. Okuduğum dönemde metabolizmamın çok iyi çalıştığına şahit olmuştum. Özellikle bağırsak problemi olanlar çok rahat ederler çünkü tuvalete çıkamayan sürekli bitki ilaç kullanmak zorunda olanlara şifa olacaktır kesinlikle şaşırtıcı şekilde düzeliyor. Ramazan ayında bu konuda sıkıntı çeken çok fazla insan var çünkü. İlaç gibi esma yani.Sizlerde sevgiyle kalın..

      Sil