25 Eylül 2014 Perşembe

241)Açık günlerle İlgili duyuru


 Açık günler gökyüzündeki gezegenlerin uyumlu olduğu, duaların daha çabuk kabul gördüğü özel günlerdir. Ücretli bir Astroloji çalışmasıdır. Dualarımızın bugünlerde daha fazla kabul olduğu görülmektedir. Almak isteyenler mail adresime msj atabilir. İletişim:alaraunlu385@outlook.com

71 yorum:

  1. Alara hanım Muharrem ayı açık günlerini nasıl alabiliriz rica etsem bildirebilirmisiniz

    YanıtlaSil
  2. Alara hanım merhaba. Ben sizin açık günlerinizden, paylaştığınız dualardan ve gezegen tablonuzdan çok fayda gördüm Allah razı olsun. Her zamanda açık günleri alacağım, böyle üç kuruşa hakkınız ödenmez aslında sizin. Sevgiler. (Çisil)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Açık günler çok önemli ve gezegen saatleri de tabii ki. Boşa kürek çekmek istemeyenlerin alması lazım her zaman. Kurallara uyan kazanıyor sonuçta :) Sevgiler..

      Sil
  3. Ablacım selamün aleyküm. Ben de açık günleri her zaman alacağım senden aldığım ayırma duası çok işe yaradı Oğuzhanı o yılan kızdan ayırdım sonunda duyduğuma göre şiddetli kavga edip ayrılmışlar intikamımı aldım beni beş yıl oyaladı hayatımı mahvetti. İyiki varsın ablacığım Allah senden bin kere razı olsun. Hep mutlu kal emi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gazan mübarek olsun canım, bazıları her şeyi hakediyor, sen mutluysan sorun yok :) Teşekkür ederim, her şey gönlünce olsun..

      Sil
  4. Alara abla açık günler sayesinde huzurlu ve mutluyum artık dualarımdan daha çabuk netice alıyorum, kendi adıma çok teşekkür ederim. Bir yıllık tüm ayları alabiliyormuyuz? En içten sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim canım. Şu an sadece üç aylık bir çalışma yapabildik. Muharrem, Safer ve R.Evvel ayını brlikte alabilirsiniz. Sevgiler..

      Sil
  5. Alara hanım açık günlerle tanışmadan önce dualarım hiç kabul olmazdı, ama artık hedefi vuruyorum :)) Sonsuz teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tahminimden çok daha fazla kardeşim takip ediyormuş bu benim için çok sevindirici oldu. Sonsuz sevgiler canım :)

      Sil
  6. Alara hanım İngiltereden selamlar :) Açık günlerinizi her zaman alacağım inşallah, çok faydasını gördüm ve görüyorum. Sevgiyle kalın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiyedeki ve İngilteredeki kardeşlerimize sonsuz sevgiler selamlar. Açık günlere rekor katılım bu iki ülkeden geldi. Allah dualarınızı her daim kabul etsin inşallah. Bazı yardım kuruluşlarına önemli bağışlarımız oldu, çorbada herkesin bir tuzu oldu. Allah mahşer gününde bunların sevabını karşınıza çıkarsın inşallah. Sevgiler..

      Sil
  7. Alara hanım selamlar. 2 yıldır işsizdim sizin verdiğiniz açık günleri uyguladım, güneş gezeninin saatlerinde fekacin duanızı korkmadan 19 defa okudum ve bugün güzel bir işim varsa sizin bloğunuzu bulmam sayesindedir diye düşünüyorum, size çok şey borçluyum. Her birimize ışık oldunuz moral oldunuz. Açık günlerede devam fekacin duasına da.Allah tuttuğunuzu altın etsin :))

    YanıtlaSil
  8. Selam kardeşim, bugün iki kardeşimizden daha mail aldım onlarda işe girmişler, çok sevindim ve mutlu oldum. İnanınca oluyor demekki. İnanarak yapılan her iş bizleri başarıya götürür. Her şey gönlünüzce olsun. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. Alara abla sizin ayırma duanız kişiye özel ve ücretliymiş sanırım ondan bende almak istiyorum.Mümkünse hemen, alan arkadaşlar on günde filan sonuç almışlar çok şaşırdım ve sevindim. Darısı benim başıma inşallah ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım öyle bir uygulamamız var ve kim aldıysa 10-12günde sonuç almış, çok şaşırtıcı ama gerçek. Demekki herkeste ayırma enerjisi daha etkin bir şekilde çalışıyor :) Mail atıp isimleri verirsen bugün alablirsin. Sevgiler..

      Sil
  10. Alara hanım bu ayırma duasını ben de eşim ve kaynanamın ayrılması için okuyacağım. Ben onları ayırmazsam o bizi ayıracak çünkü. Kadın beni hiç sevemedi oğlundan ayırmak için her yolu deniyor torununu hiç düşünmüyor :((

    YanıtlaSil
  11. Anladım canım, bir çok kardeşimiz aynı dertten müzdarip. O sizin hayatınızı mahvediyorsa sizin de önleminizi almanız en doğal hakkınız gbii görünüyor.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  12. alara abla selam.abla butun guzellikler seninle olsun men sitenizi ekim ayinda bulmuşdum dualari ve esmalari okuyordm amma muharrem ayinin acik gunlerini bulamadim sonrasi bilmişimki acik gunlerini parayla almalisin rica ediyorum daha net aciklaya bilirmisin ben size baküden yaziyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım bana mail adresimden ulaşabilirsiniz. Sevgiler..

      Sil
  13. gonlu guzel ablam ne kadar samımı bır kelime hayatımızı mahvedene karşı önlemımızı almak....sayende etrafımızda bıze kotuluk yapan hayatımızı karartan karatmaya calışanlara karsı dımdık ayakta duracagız....sahra:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim, biz güçlüyüz çünkü dualarımız var, evet biz kazanacağız. Aferin hep böyle göreyim sizi, yılmak yıkılmak yok, uygun adım ileri...Sevgiler :)

      Sil
  14. açık günleri nasil alabiliriz bilgilendirir misiniz ?

    YanıtlaSil
  15. Acik günler için ödeme yaptım.Alara Hanım; hayatımın değişmesini sağlayan insan.. iyi ki bloğunuzu keşfettim iyi ki tanıdım sizi! Tam isyan noktasında buldum sizi. Esmalar ile başladım, namaz kılmak geldi içimden onun huzur verici gücünü keşfettim, fetih ve vakıa süresinin inanılmaz gücünü gördüm. Her gün şirinlik dualarini okuyorum ve inanılmaz etkili tüm kalbimle inanıyorum. Gıda mühendisiyim ve gerçekten kariyerimde inanılmaz etkisini gördüm. Çok teşekkür ederim Alara Hanım herşeyden önce bana kendime olan güvenimi gücümü getirdiğiniz için sizin güzel kalbimizden de benim için iyi dileklerinizi istiyorum çünkü inanıyorum ki siz özelsiniz. Sizi görmesem de çok seviyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni çok mutlu eden güzel bir msj daha :) Güzel bakan güzel görür. Pozitif düşünceli kardeşime sonsuz teşekkürler.. Duaları, hakkını vererek tüm samimiyetimizle okursak mutlaka faydasını görürüz er yada geç. Her şey gönlünüzce olsun. Sevgilerimle..

      Sil
  16. Alaracin ben de almak istiyorum acik gunleri Ödeme nasil yapabilirim

    YanıtlaSil
  17. Yalniz 13 de hastaneye yatacam ve 5 hafta orada kalacam Allaha emanet OL

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çook geçmş olsun, umarım ciddi bir şey yoktur. Almanya'ya sevgiler :)

      Sil
  18. Ablacim acil günleri nazil alabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım siz de bana ulaştınız. Sevgiler..

      Sil
  19. İyi akşamlar Alara hanım, sitenizi yeni keşfettim, gerçekten paylaşımlarınız çok güzel, Allahım sizden razı olsun. Açık günleri nasıl alabilirim yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, sanırım sen de bana ulaştın. Sevgiler..

      Sil
    2. Alara hanım , iyi akşamlar, size ulaşmak güzel, yine sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın.
      Siteniz Esma-ül Hüsnalara tam layıkıyla ve gerçek anlamıyla bilgiler veriyor.Bende Esma-ül Hüsnalar ile dua etmeyi çok seviyorum açık günler hakkında yardımcı olabilir misiniz?

      Sil
  20. Açık günleri almak istiyorum yardımcı olur musunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana mail adresimden zaten ulaştınız, teşekkür ederim. Sevgiler..

      Sil
  21. Alara hanım hayırlı günler. Size ne kadar teşekkür etsem azdır, yaptığınız doğum kodu çalışmasıyla artık doğru esmalarımı buldum sadece onları çekiyorum, işlerim çok açıldı daha huzurlu daha mutluyum. Meğer ben senelerdir yanlış esmaları çekip durmuşum. Niye fayda görmüyorum diye üzülüp duruyordum, demekki herkesin çekmesi gereken esmalar farklıymış. Saygılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım doğum tarhiniz ve isminize göre esmalarınız belirlendiğinde daha iyi sonuçlar almanız mümkün. Her esma herkese yaramıyor sonuçta. Br esmayı okurken hayatınızda sürekli ufak tefekte olsa sorunlar, problemler yaşıyorsanız o esma size uygun değil demektir. Uygun esmaları bulursanız yaşamınız güzelleşir.Memnun kalmanıza sevindim. Sevgiler..

      Sil
  22. Alara hanım merhaba. Ben sizin kısmet iksirinizden çok memnun kaldım, garip bir şekilde işlerim rast gitmeye başladı. Bir çok arkadaşım size bu konuda başvuracak.Allah işinizi gücünüzü rast getirsin inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sevgi hanım, sizin adınıza çok sevindim artık kısmetiniz yüzdeyüz açık çünkü :) Her şey çok daha güzel olacak diyorum :) Kısmet iksiri çalışmamızın isim annesi sizsiniz, bu ismi çok tuttum. Sevgiyle kalın..

      Sil
    2. merhaba alara hanım size meal attım ama sanırım ulasmadı açık günleri almak istiyodum

      Sil
  23. acık gunlerı bende alabılırım renk85

    YanıtlaSil
  24. Alara abla açık günler için yardım lutfen

    YanıtlaSil
  25. Alara hanım bende istiyorum açık günleri

    YanıtlaSil
  26. meraba alara hanım bende açık günleri alabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  27. açık günleri alnak istiyorum

    YanıtlaSil
  28. Alara ablanın sıtesını tesadufen bulmusken sıtenın hazıne oldugunu gordum paylaştıgı dualar her paylaşımında yaptıgı açıklamalar herbırı bırer hazıne...
    benımde herkez gıbı ınışler cıkışlarla dolu bır hayatım var bu hayatta ınanıp guvendıgınız ınsanlar ve ınsanlardan yedıgım kazıklar maddı manevı..herkezi kendısı gıbı sanıyor ınsan ama yasanılan yıkıntıları oyle buyuk oluyorkı hayata olan guvenınız yıkılıyor bununlada kalmıyor yasatılan kayıplar ınsanın sırtında oyle yıkım oluyorkı...ben nasıl ınandım kandım gıbı gıbı sorularla kendı enerjımızı dahı yok edıyoruz...
    Bu yazımı okuyan arkadaşlara alara ablanın dualarını denemelerını şiddetle tavsıye edıyorum...açık gunlerın nekadar onemlı oldugunuda alara abladan ogrendım hepımızın bıldıgı ve okudugumuz duların meger açık gunlerle okundugunda dırek hedefe ulaşıyormus.
    Kısıye ozel hazırladıgı ayırma duasının netıcesını 15 gun ıcınde gordum...canımı yakan hayatımı mahveden hayallerımı umutlarımı elimden alanın hayatında tek basına yapayalnız ve yasattıklarının vebalını kat ve kat yasıyor olmasını bılmek muhtesem bır duygu...
    Ve dıger onemlı olan sırınlık duaları alara ablanın soyledıgı gezegen saatlerınde ve açık gunlerde okumalarımı yapınca oyle guzel sonuclar oldu ki...iş hayatımda bunu etkılerını oyle guzel goruyorumkı....herkezın sıze bakıs acısı degışıyor...hanı ıs hayatında çekemeyenler olurya onlar bıle artık sızınle ugraşmıyor....en onemlı ıs hayatımda okumalarımı yaptıktan kısa bır sure sonra terfı etmıs olmam....
    hayatımda yasadıgım guzellıklerı sızlerde yasayın.....
    dualarda tek onemlı konu acık gunler dualarım kabul olmuyor dıye dusunmuyorum artık çunku açık gunlerde ve dogru gezegen saatlerınde dualarımı okudugunda cok kısa bır sure sonuc ıstedıgım gıbı oluyor...
    alara ablam hayatıma sankı sıhırlı bır degnek dokundu...bunu bana sağlayan sensın gonlu guzel ablam...senı hıc tanımamış olmama ragmen sana mınnnettarım ve çok sevıyorum...artık acık gunleri ogrenmeden dualarımı okumuyorum okumayaagım ablam....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Ne güzel şeyler yazmışsın öyle. Her şey gönlünce güzel olsun daima. Geçmişte sevdiğin insanda yaşadığı sürece yalnız kalsın inşallah :) Canım sen başaracağına inandın ve başardın. Bu senin başarın her şeyden önce. İnsan isterse her şeyi başarır ben buna inanıyorum. Azimli, inançlı ve inatçı olmak en önemlisi.. Sevgiler..

      Sil
  29. Abla bende size kısmet iksiri ve esma çalışması yaptırmak istiyorum acele cevap verirseniz çok sevinirim. Mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  30. Merhaba canım tamam yaparız. Mail adresimden bana ulaşabilirsiniz. Herkesin Yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım..Sağlıklı, mutlu başarılı, bol kısmetli bir yıl olsun 2015 Sevgiyle kalın..

    YanıtlaSil
  31. Seni karşıma çıkaran allaha şükürler olsun. Ablam allah senden milyon kere razı olsun, evinden yuvandan huzurun eksik olmasın. Ya şedidel .batşi yi akşam okudum ve bugün cuma saatinde sevdiğim insan bana geri döndü beni affet özür diliyorum dedi. En dönmeyecek şekilde gitmişti. Sana çok tsk ederim ablam çok sağol. Ben bir kere yaptım oldu. Peki devam etmem gerekecek mi? 3 gün e mi tamamlamam gerekiyo?Tuba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açık günlerde okunan dualar kabul olur canım. Okumaya devam edin pişmanlığı kalıcı olsun :) Sizin için çok sevindim hayırlı olsun.Sevgiyle kalın..

      Sil
  32. slm alara abla lütfen cvp verin ...okuduğum esmalar ya cami ya vedud o beni facedn engeli kaldırdı sonra allahummesalliala seyidine muhammedin nurrizzati sırrışerri.... bunuda okudum bana msj atmıştı.snra tekrar bn ona mrb nasılsın dedim olumsuz msj attı ve engelledi.lütfen başka ne okumalıyım.ve güneli havada okumam şartmı yağmurlu havdada okusam olmazmı???ne olur bana yol gösterin yada tekrar onu kazana bilmem için ve onun bana dönmesi için ne yapmalıyım...çok seviyorum onu:( :( :( yada ya şedidel batşi mi okyayım?dilek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Açık günler hakkında 220.konuda detaylı bilgi bulabilirsin. Güneşli günde dualar kabul olur diye bir şey yok :)) Arşiv bölümünden incele kendine uygun duayı bul ve oku, ben şu duayı oku demem kimseye genelde, okuyup deneyeceksiniz, herkes her duadan fayda görmeyebilir denemeden bilinmez. Sevgiler..

      Sil
  33. SİZİ ÇOK SEVİYORUM..Hayatımın akışını değiştiren insan. Seninle tekrar doğdum sanki. Artık çok daha güçlü ve kendine güvenen bir insan oldum. Yalnız olmadığımı ve duaların ne kadar güçlü olduğunu gösterdin sen bana. Fekacin Mahmetin duasını araba almak için okumuştum ve bir hafta olmadan almıştım. Şimdi de aşık olduğum çok zor ama imkansız olmayan (bunu sen hatırlattın) bir erkek için üç gün okudum duayı. Her konuda üstün olan ve kimsenin o kişi evlenmez dediği insan için. Üzerinde büyü olduğu da söylendi. Ama ben Allahın bir ol demesiyle mucizelerin yaşanabileceğini biliyorum artık. İnşallah hayırlısı ile bu duamı da kabul eder Allahım.

    Teşekkür ederim Alara Hanım, beni tekrar hayata döndürdüğünüz için. Siz de benim için güzel yüreğinizle dua edin olur mu ben sizin için ediyorum.

    çok öpüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Fekacin duasıyla mucizelere imza atmak hiçte zor değil.Korkmadan ciddiyetle okuyan herkes çok çok iyi yerlere geliyor zaten kısa sürede. Size her zaman isterseniz yaparsınız dedim yine diyorum istediğiniz her şeyi başarmak elinizde.. İmkanın sınırlarını görmek için İmkansızı denemek lazım. Allah izin verdiğinde tüm mucizeler gerçekleşiyor bir bir..Canım tüm dileklerin her zaman gerçek olsun inşallah :) Sevgiyle kal..

      Sil
  34. slm alara hanım allah razı olsun sizden paylaştığınız dualardan allah sizinde gönlünüzde ne varsa versin inşlh ya cami ya vedudla eşim ve çocuğum için okuyorum ve çocuğuma kavuştum eşim hala aynı kafasının dikine gidiyor demekki hayırlısı böleymiş bir çok kez mail atmıştım yoğunluktan dönemediniz sanırım birşey sorcaktım fekacin duasını okumaya karar verdim ama pazar ilk güneş saati demişssiniz ya bunu anlayamadım cmtsi saat 5 den sonra diğer gune geçiyorya cmtsi gecesi ilk güneş saatimi okuyacaz...Seda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Slm. Teşekkür ederim. Seda Ctesi akşam ezanından sonra pazar gecesi oluyor, ben pazar günü dedim demek ki gündüz saatindeki güneş saatinde okunacak. Gece ve gündüze dikkat edelim canım. Sevgiler..

      Sil
  35. Alara abla açık günlerde neredeyse 1 ay boyunca şedidel batşiyi okudum ve nişanlım büyük pişmanlıkla bana döndü. Allah senden razı olsun abla, iyiki varsın :))Sonsuz sevgi ve saylılarımla. G.Ö

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tebrik ederim canım. Başarıların daim olsun. Bu dua ile ilgili olumlu şeyler duyuyorum bu aralar, güzel sevindirici :) Sevgiler..

      Sil
  36. Sizden allah bin kere razı olsun,sevdiğim insan bugün aradı buluşmaya davet etti evlilikten konu açıldı hislerini söyledi çok güzel bir gün geçirdik çok mutluyum inşallah bozulmaz tekrardan çok tesekkur ederim payalsmınız için . Şükür namazı kılacagım. Allah sizden razı olsun, her duanız kabul olsun, her zaman mutlu olun inşallah bu vesilenizden dolayı :) 191.konudaki duayı rimele okudum ben, imkansız gibi bir şey oldu :) Ayşegül

    YanıtlaSil
  37. Çook güzel bir haber canım, diğer kardeşlerimizde okusunlar ve mutlu olsunlar diye hemen yazınızı yayınlıyorum. Allah tamamına erdirsin tez vakitte :) Açık günlerde haftada bir tekrar okuyun derim ben, işiniz olana kadar :) Sevgiler..

    YanıtlaSil
  38. Alara ablammmmm ♡♡♡♡♡♡♡♡
    Dile benden be dilersennn ablam benim ♡♡
    Ne istiyorsan yollayip yapicam, B. bana öyle bir baglandiki inanamasin B.yi taniyanlar diyorlar bu cocuk 180 derce dönmüs. Bensiz uyamiyor bile teleon aciyor telefonda uyuyoruz. 4 ayda istemeye gelicekler anneler konustu coook sükür. RABBIM SENI CENNETE KOYSUN INSAallah. Ve acik söyleyim esmaulhusnalari unuttm okumaya, hepsi sadece SENIN okuduklarindan. Ama okucam insaAllah, ceyzim icin para biriktirmem lazim annemlern pek durumu yok. Onun icin amenerasulu okumayı düsünoyrum sence uygunmudur? Müsteri celbi rizik icin.. S.C

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnn canım hepimizi cennete koysun inşallah. Çook sevindim. Her zaman söylüyorum bu işlerin yüzdeyüz garantisi yoktur. Olan da var olmayan da, sonuçta her şey Allahın kabul etmesine bağlı. Ne mutlu ki ben vesile olmuşum. Allah tamamına erdirsin canım. Amener Rasulünü biraz oku, güneş gezegeninde 100 defa ihlas suresini de oku rızık arttırıcı çok önemli güzel bir suredir, çok faydasını görürsün. Bu arada bana sadece güzel dualarını gönder canım en güzel hediye bu olur :) Sevgiler..

      Sil
  39. Abla iyi ki diyorum seninle karsilastim Allah senden razi olsun oyle umutsuz karanlik gunlerdi ki senin paylasimlarin cikti karsima bi hazinenin icinde buldum sanki kendimi. hayatin bambaska bir yonunu kesfettim umut etmenin inanilmaz huzuruyla tanistim senin sayende
    Rabbim sevinclerini cogaltsin
    guzel gelismeler olmaya basladi devami da gelicek insallah ben de gercek huzuru bulacagim inaniyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevindim kardeşim :) Her şey gönlünce olsun.. Sevgiler..

      Sil
  40. Alara ablacığım güzel ablam bana yaptığın kısmet çalışmasından o kadar memnun kaldım ki inan herkese söylüyorum. Uyguladıktan kısa süre sonra hayatımın aşkıyla tanıştım, her şey masal gibi, sanki rüyadayım ama bir masal yaşıyorum. Zengin, yakışıklı sevecen bana çok düşkün harika bir erkekle tanıştım ve kısa sürede evlenmek istiyor. Çok mutluyum ve bir o kadarda şaşkınım. Bu güzelliklere senin sayende kavuştum. Rabbim karşıma vesile olarak seni çıkardı ve bunun rastlantı olmadığına inanıyorum. Her şey için sonsuz teşekkürler ablacığım iyi ki varsın.Seni seviyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım senin adına çok sevindim, ne diyeyim masal hiç bitmesin :) Enteresandır sevdiğim bir kardeşimize de bu uygulamayı yapmıştım, o da uyguladığı ilk günlerde beyaz atlı prensini bulmuş, hatta şu an bir daha yaptırmak istediğini yazmış daha etkili olsun diye sanırım. İnanınca oluyor, kalbi temiz insanların işi rast gidiyor ben her zaman buna inanmışımdır. Bir olaya şüpheyle yaklaşanın hiç bir işi rast gitmiyor. Her şey gönlünce olsun canım. Herkeslerime sonsuz mutluluklar dilerim...

      Sil
  41. Alara hanım iyi ki sizi bulmuşum sonsuz teşekkürler. İşlerimiz çok açıldı zengin olduk :))))) Allah tuttuğunuzu altın etsin her zaman huzurlu ve mutlu olun inşallah. Sonsuz sevgi ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  42. Bu güzellikleri paylaştığınız için ben teşekkür ederim. Zengin olmanıza çok sevindim, hesap numaram sizde var beni de görün yani o zaman :))) Şaka tabii ki.. Rızık konusunda hiç darda kalmam, Allah bol bol gönderir ama benim harcayacak vaktim olmaz o da ayrı konu :( Bugünümüze şükürler olsun, Allah dan başkasına muhtaç olmayalım bu en önemli konu..Zenginliğiniz daim olsun, cömert olun yoksullarla da paylaşın ki Allahın rızasını kazanın, daha da çok gelsin.. Herkeslerime Sonsuz Zenginlikler...

    YanıtlaSil
  43. şubat ayı için açık günleri almıştım sizden çok makbule geçti allah razı olsun mart ve nisan aylarının açık günlerini de almak istiyorum iyi akşamlar tekrar allaha emanet olun öpüyorum sizi çok seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım, beni seven emeğe saygı duyan herkes açık günleri alıyor bunun fakındayım. Gezegenlerden de en güzel şekilde yararlanıyorlar tabii ki :) Desteği için alan tüm kardeşlerimize teşekkür ederim. Allah razı olsun, dualarınız her zaman kabul olsun...Sevgilerimle...

      Sil