18 Mart 2014 Salı

223-)Kalpleri Gönülleri Çekmek, Celp Ve Cezbetmek İçin..*****

Kardeşlerim çok fayda gördüğüm bir duayı daha paylaşmak istiyorum sizlerle. Daha Cuma günü yeni buldum hemen okudum ve çok kısa sürede etkili olduğunu gördüm. Mutlaka her gün 3 defa okumanızı şiddetle öneririm çok etkili. Müşteri(Jüpiter) gezegeninin saatinde okudum,  bunu da belirtmiş olayım. İnsanların kalp ve gönüllerini çekmek, onlara daha sevimli, daha muhabbetli görünmek isteyen kimse aşağıdaki azimeti her gün üç defa okursa, her gittiği yerde sevilir, sayılır, hoş karşılanır.   

Azimet Şudur: ''Vezküru ni'metallahi aleyküm, a'dae fe-ellefe beyne kulubiküm fe-esbahtüm, bi-ni'metihı ihvana. Vallahu azizun hakim. Yühibbunehüm ke hubbillah,  vellezine amenu eşeddü hubbel lillah. Lev enfakte ma fil erdi cemiam ma ellefte beyne kulubihim ve lakinnellahe ellefe beynehüm innehu azizün hakim. Raeynehu ekbernehu ve katta'ne eydiyehünne ve kulne haşe lillahi ma haza beşera in haza illa melekün kerim.''  Abdestli yada abdestsiz okunabilir önemli olan kabimiz temiz olsun : )

Sevgilerimle...    
                                                                       

10 yorum:

  1. Benim eski sevgilim beni artik sevmiyor diyor.. Yani ayni hissleri yokmus.. Bunu okusam o beni yeniden severmi..?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuyun sevebilir. Allahtan ümit kesilmez kardeşim :)

      Sil
  2. Alara hanim.. Bu dua yi søyledin eski sevgilimin gønlunu ala bilirmiyim? Cok manasiz kafgalarimiz oldu, ve onun icin beni terk etti.. Ønceden gibi sevmiyormus.. Bunu søylesem bana tekara døner mi..?

    Allah razi olsun bizimle bøyle dualar paylasdigin icin.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuyun kardeşim, faydası olacaktır mutlaka. Sevgiler..

      Sil
  3. Merhabalar Alara hanım. Bir sorum olacaktı. Benim tanıdığım, takdir ettiğim ve en azından arkadaşlık kurmak istediğim biri var. Fakat o beni tanımıyor ve ortak arkadaş vb. şekilde tanışmak imkanımız da yok. Bana önerebileceğiniz dua var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim, hayırlı cumalar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir şekilde önce tanışmanız lazım. Sizi tanımadan olmaz. Ama bu şirinlik dualarını okuyup size ilgi göstermesini sağlayabilirsiniz tabii ki, adını biliyorsunuzdur neticede. Sevgiler...

      Sil
  4. bu duayı yazmamızda gerekiyor mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güçlü olan tek şey okumaktır, yazıların bence hiç faydası olmuyor, tembel işi yani. Sevgiyle kalın...

      Sil
  5. Tam olarak o saat ne zaman alara hanım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 48.konudan gezegen saatlerine bakabiliyorsunuz canım. Jüpiter gezegeninde diye belirttim zaten. Sevgiler...

      Sil