10 Mart 2014 Pazartesi

210-) Kuvvetli Bir Rızık Celbi Erciye Daveti..

Erciye daveti Rızkı kolaylaştırmak, kalbleri tesir etmek ve kabül olunmak için hergün sabah namazından sonra üç (3) defa bu daveti okursan,, Allah'ın izniyle dilediğin şeye ulaşırsın, özellikle rızık için çok kuvvetlidir denilmekte.. Okunacak Erciye daveti budur:
بِسْـمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ اَرْجٍ اَرْجَجٍ هَيُوجٍ هَيْلَجٍ هَيْلُوجٍ جَاجٍ اَجٍ يَامَعْشَرَ اْلاَرْوَاحِ الرُّوحَانِيَّةِ اَكْسُونِى اَنْوَارَكُمُ الْمُضِيَّةِ وَشُعَا عَاتَكُمُ الْبَهِيَّةِ وَاَخْلاَقَكُمُ الرَّضِيَّةِ وَاَنْفَاسِكُمُ الْعَطْرِيَّةِ وَكُونُوا عَوْنًالِى عَلَى جَلْبِ الرِّزْقِ وَتَسْخِيرِ الْخَلْقِ الْكَلِمَاتِ الْمُقَدَّسَةِ اْلاَزَلِيَّةِ وَالذَّاتِ اْلاَحَدِيَّةِ اْلاَبَدِيَّةِ بِحَقِّ مَا اَقْسَمْتُ بِهِ عَلَيْكُمْ وَاِنَّهُ لَقَسَمٌ لَوْ تَعْلَمُونَ عَظِيمٌ تَكَادُ السَّمَوَاتُ يَتَفَطَّرْنَ مِنْهُ وَتَنْشَقُّ اْلاَرْضُ وَتَخِرُّ الْجِبَالُ هَذَا زَجَرْتِكُمْ زَجْرًا وَدَعَوْتُكُمْ دَعْوَةَ اْلاِخْلاَصِ مِنْكُمْ مِنْهَا وَلاَ مُفَرَّلَكُمْ عَنْهَا حَتَّى تَفْعَلُوا مَاتُؤْمَرُونَ بِهِ اَلْوَاحًا2اَلْعَجَلَ2 اَلسَّاعَةَ 2 هَيُومٍ هَيُومٍ هَيُوجٍ هَيُوجٍ هَيُوهٍ هَيُوهٍ آهٍ آهٍ آحًا آحًا بِرَحْمَتِكَ يَااَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
Bismillâhirrahmânirrahîm. Ercin ercecin heyûcin heylecin heylûcin câcin ecin yâ ma'şeral ervâhır rûhâniyeti eksûnî envârakümül mudıyyeti ve şuââtekümül behiyyeti ve ahlâkakümür radiyyeti ve enfâsikümül atriyyeti ve kûnû avnen lî alâ celbir rızkı ve teshîril halki bi hakkıl kelimâtil mukaddesetil ezeliyyeti vez zâtil ehadiyyetil ebediyeti bi hakki mâ aksemtü bihi aleyküm.Ve innehü le kasemün lev ta'lemûne azîm. Tekâdüs semavâtü yetefettarne minhü ve ten şakkul ardu ve tehırrül cibâl. Hâzâ zecertiküm zecran ve deavtüküm da'vetel ihlâsi minküm minhâ ve lâ müferra leküm anhâ hattâ tefalû mâ tü'merûne bihi elvâhan elvâhan elacele elacele essâate essâate heyûmin heyûmin heyûcin heyûcin heyûhin heyûhin âhin âhin âhan âhan birahmetike yâ erhamer râhimîn.
Kaynak: Elcevahirul lemmaah fi istihdaru mülükil cin- Usul-ul Bast.  İMKANIN SINIRLARINI GÖRMEK İÇİN İMKANSIZI DENEMEK LAZIM...

17 yorum:

  1. Alara merhaba, sen bu daveti okudunmu arkadaşım?

    YanıtlaSil
  2. Merhaba arkadaşım, kitaplarımı karıştırırken dün gece buldum ve hemen okudum tabii ki, korunma filanda yapmam ben hemencik okudum devam edeceğim inşallah, sonucu paylaşırım zaten sizlerle :) Allahın verdiği tüm nimetlerden yararlanmak lazım diye düşünüyorum, bu tür davetler çok etkilidir..

    YanıtlaSil
  3. Merhaba alara hanim ne sonuc aldiniz acaba yazarsaniz sevinirim

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Sevilay kardeşim.. 7 tana ayetel kürsü okuyup korunma yapmadan okunmaz. Bir de gece okumamak lazımım sanırım. Üç gün gece gündüz okudum, cinler beni hemen rahatsız etti, görünmeye başladılar. Cin mektubunu okumak zorunda kaldım. Gündüz okuyup denemek lazım. Her yerde hakkında güzel şeyler yazılmış ama bilemedim. İyi ki aklıma getirdiniz, gündüz vakitleri okumaya devam edeyim, ben buradan sonucu hemen yazarım size..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de her gün okunur diyor, başlayınca ömür boyu okunması gerekiyor demek ki, ben her gün o kadar erken saatte kalkamıyorum. Ne zaman uyanırsam o zaman okuyabilirim :) Deneyeceğim ama devamlı okumayı her sabah..

      Sil
    2. Acaba, 21 gün Taha suresi okuyarak işe başlasaydınız, daha uygun olmaz mıydı, diye naçizane tecrübemi paylaşmak istedim sizinle. Sizin de belirttiğiniz gibi, bu tür celpleri korumasız okumamak gerekiyor zira.
      Bu arada, ben de sabah namazlarına kalkamıyor, öğlende ancak uyanabiliyorum; zira uykuya ihtiyacı olan bir vücut yapım var. Zaten, koruma dualarımı her gün sabah (?) akşam okurum, okumak zorundayım da. Fakat, bir türlü işlerim yolunda gitmez. Maddi-manevi sıkıntılarım bitmez. Verdiğiniz bütün muhabbet celplerini de elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Sizin anlayacağınız; içimde dua ağacı çıktı, desem, yalan olmaz. Her akşam ekran başındayım; ama sabahları, asla.. Benim naçizane tecrübem, her Müslümanın bilmesi gereken Tahassun duasıyla günlük korumaları sağlamak, sonra dualara geçmek olmalı. Bu çok çok önemli. Ben de bilmiyordum, yeni öğrendim. Sürekli habis ruhların etkisi altında kalıyordum, girdiğim işler hiç bir zaman uzun süreli olmuyor(du). Şimdi, çok şükür durum rahatlama yönünde biraz değişse de, bu sefer de iletişim sorununu yaşar oldum. Yalnızlık en büyük sorunum, maddi sıkıntılarda da pek bir değişiklik olmadı, diyebilirim. Güvensizliğe ise, hala devam.. Bu durumda, sıkı bir uygulama yapmak şart oldu. Esma terkiplerim var; ihtiyaca göre, ebced hesabıyla çekiyorum; ama, hala pek bir değişiklik olmadı. Demek ki, bu uygulamanın da programlı yapılması gerekiyor. Gezegen saatlerinin önemi işte burada başlıyor.
      Bir de okunan celbin kimin tarafından tavsiye edildiği bilgisini de bizlerle paylaşırsanız, bizi daha mutlu edersiniz Çünkü; bakarsınız, özel bir okunma şekli vardır, bir tarikat ehli tarafından tavsiye edilmiştir. Bu durumda, sizin karşılaştığınız durum, koruma yapmayan birinin de başına gelebilir. Bir de, bu celp hem rızık, hem de muhabbet için midir, merak ettim.
      Teşekkürler... Sevgiler...

      Sil
    3. Merhaba kardeşim. Ben Taha sureini okumaya pek zaman bulamıyorum malum çok uzun. Evlilik kısmetleri açılması için daha etkili o sure. Fetih suresini her gü üç defa okumak inanın ki her kapıyı açıyor. Günde beş saat uyku bana yeterli geliyor. Sabah genellikle erken kalktığım için bu duayı okuyabiliyorum, gece okumadığım için bir daha rahatsız edilmedim. Bana iyi geldi bu ay daha bir bolluk içende hissettim kendimizi. Sanırım kalp tesiri olarakta güçlü. Tahassun duasını okumak bana iyi gelmiyor, ulvi ruhlardanda yardım alamıyorum gibi geliyor bana. Ben zaten pek korkmam cinlerden, geleni görderiyorum bir şekillde :) Sevgiler...

      Sil
  5. Böyle seyler tehlikeli o yüzden ben biraz tirsdim yapmadim ama
    sekine duasi var allah izin verirse onu okicam insaallah sizde okuyun
    hersey icin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmişte ben sekineyi okmuştum canım, hiç bir netice alamadım, onun için konularım arasına koymadım. Şu ara bir sorunum yok çok şükür ama ben dualar ne kadar etkili diye okuyup deniyorum..

      Sil
  6. Peki fekacin mahmetin duasi da ayni onda rahatsiz edilmedin mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben vakıa ve fetih suresinden çok fayda görüyorum.

      Sil
  7. Alara Hanım Bu celbiyeyi okumaya devam ettiniz mi? Ettiyseniz sonuç nedir acaba?Maddi olarak zor bir süreçren geçiyorum ve bunu denemek istiyorum..
    Saygılar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehaba kardeşim. İyi geldi işlerim açık çok şükür her şey yolunda gidiyor. Sevgiyle kalın..

      Sil
  8. Alara hanım selamün aleyküm, ben sizin bloğunuzdaki erciye davetinden ve fekacin duasından çook fayda gördüm maddi anlamda çok ferahladım işlerim yoluna girdi. Allah sizden bin kere razı olsun, bunu sizinle paylaşmak istedim.Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aleyküm selam kardeşim. En hit duaları okumuşsunuz fayda görmenize şaşırmadım :) Bu cidden etkili ve faydalı bir dua ama sabah saatlerinde okunmalı, akşam okursanız ruhanilerde sizi çok seviyor ve sık sık ziyaretinize gelebiliyorlar, kurallara uyarak okuduğumuz dualardan her zaman fayda görürüz, bize gündüz okuyun diyorlarsa gündüz okuyacağız. Cinler akşam ezanıyla uyanırlar sabah ezanına kadar aramızdalar, gündüzler bizlere ait geceler onlara ait, kainatın düzeni bu şekilde. Fekacin içinde pazar güneş saati deniliyor ama herkes kafasına göre takılıyor maalesef. İçlerinizin düzelmesine sevindim, Allah daim etsin. Sevgiyle kalın...

      Sil
  9. Alara hanımcım bende gün içinde okumak istiyorum bu daveti..hangi gezegen saati uygun acaba ? çünkü ağır ilaçlar kullanıyorum sabah ezanında kalkamıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım. Sabah kalktığınızda güneş veya jüpiter gezegeninde okuyabilirsiniz. Sevgiler..

      Sil