11 Mart 2014 Salı

212-) Sevgi Ve Dilekler Konusunda Süper Etkili Dua..

'' Bismillahirrahmanirrahim, Hamdü senai ve kibriyai zati ve hulku küllühüm, abdi ve imai vel enbiyaü ver rusülü evliyai ve asfiyai ve muhammdün rasulüllahi sallallahü aleyhi vessellem. Nebiyyi ve rusüli inni kad zevvectül eşyae liyedüllu ala vahdaniyyeti eşhedü ve melaiketi sevati ve hameletü arşi inni kad zevvectü emeti hakkal bediy'ı fıtrati ve menbeu kudreti ademü aleyhisselam, aleyhi salati ve tesbihi ve tenzihihi ve tehlili ve hüve ayetel kürsi bişehadeti en la ilahe illallahü ya ademü ya havvaü üdhula cenneti ve küla semerati vela takraba şecerati, esselamü aleyküma ve rahmeti ve bereketi. Allahümme ahrık ve heyyic ve eclib ve eczib kalbi ve akli ve ruhi ve cemi'ı azai ve cemi'ı cevarihi (KİMİN SEVMESİNİ İSTİYORSANIZ ONUN ADI ibni ANNESİNİN ADI)ala hubbi ve aşkı ve mehabbeti ve meveddeti( BANA (Burada sadece bana diyebilirsiniz) bil mehabbetil kaviyyeti veş şediydeti min gayri mühletin bila ihtiyarin bil aceli ves sür'ati. Allahümme ellif beyne hüma kema ellefte beyne ademe ve havvae ve kema ellefte beyne musa ve safura ve kema ellefte beyne ibrahime ve sara ve hacer ve kema ellefte beyne yusuf ve züleyha ve kema ellefte beyne muhammed ve aişe radıyallahü anhüm ve radü anh. Ve bihakkı cebraile ve mikaile ve israfile ve azraile salavatullahi aleyhim ecmain. Ve bihakkıl enbiyai vel mürselin. Ve sallallahü ala hayri halkıhi muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmainet tayyibinet tahirin. Ve selamün alel mürselin vel hamdü lillahi rabbil alemin.''                                        Dua okunurken ibni ifadesi olan yerde erkeğin ismi ile annesinin ismi söylenir. Hayırlı olan her niyet için kırk bir kez okumak yeterlidir. Misafirliğe gidecek olan bir kimse evden çıkacağı zaman bu duayı üç kez okuyarak avucuna nefes eder ve elini yüzüne sürer ise gittiği yerde sevgi ve muhabbetle karşılanır ve her haceti görülür. Bu duayı her gün en az bir kez okuyan kimseye herkes sevgi, şefkat ve merhamet nazarı ile bakar. 7 defa beyaz bir muma okuyup bitinceye kadar niyetle yakarsanızda olur, ama etkisi kısa süreli olur, 41 defa okunduğunda çok etkili oluyor.. Bu dua tecrübe edilmiştir. Her dilek için (özellikle de sevgi ve muhabbet konusunda) oldukça müessirdir. Anne adını bilmeseniz bile etkilidir. Anne adı bilinmiyorsa Havva da diyebilirsiniz.. Bu tertibi erkeğin kadını sevmesi için düzenledim. Kayınvalideniz, eltiniz, görümceniz, kayınpederiniz sizi sevsin diye de okuyabilirsiniz. Bazı hanımlar eşim cimri bana para vermiyor diyorlar o niyetle de okuyabilirsiniz, kısacası her dilek için mükemmel sonuç veriyor. Kendimin çok fazla kullandığı bir tertiptir. Bayan için okuyorsanız zühre (Venüs) gezegeninde, erkek için okuyorsanız müşteri (Jüpiter) gezegeninde okumanızı öneririm.. Bayan için okunduğunda binti kelimesi, erkek için okunduğunda ibni kelimesi kullanılacak.. Sevgilerimle..İletişim:alaraunlu385@outlook.com

15 yorum:

  1. Alara hanım siz de hep bayanlar için çalışıyorsunuz, ara sıra biz beyler içinde bir şeyler verin lütfen :) Eşim durmadan benden para istemesin diye de okuyabilirmiyim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyefendi ben bayanım, tabii ki öncelikle bayanların mutluluğunu düşüneceğim, biz erkeklerden çok çekiyoruz :) O niyetle okumanıza izin vermiyorum, para harcamak kadınlarında hakkı :) Her niyetle okuyabilirsiniz..

      Sil
  2. Alara merhaba. Ben kayınvalidemle altlı üslü oturuyorum ve sürekli problem yaşıyorum, eşimi bana karşı dolduruyor hep, yuvamda huzurum kalmıyor çok mutsuzum, oysa biz eşimle birbirimizi çok severek evlenmiştik. Kayınvalidem için bugün 41 defa okumak istiyorum, bugün uygunmu sence? Her iki yerde de binti diyeceğim sanırım. Beni bu konuda aydınlatırsan çok memnun olacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba arkadaşım. Ben de bu duayı kayınvalidem için senede bir defa okuyorum, inanın etkisi bir sene sürüyor, en sevdiği toz kondurmadığı gelini benim. Diğer iki eltimle sürekli kavgalılar, çünkü benim kayınvalidem de anlaşılması güç zor bir insan, kimseleri kolay kolay sevmez beğenmez.Ama bizim aramız çok iyi, Anne Kız ilişkisinden farksız çok şükür. Bugün güzel bir gün okuyabilirsin arkadaşım, zühre(Venüs) gezegeninin saatinde. Evet her iki yerde de binti diyeceksin o zaman. Binti kelimesi kadınlar için kullanılıyor.. Sevgilerimle..

      Sil
    2. Güçlü bir duadır kesinlikle büyü filan değildir. Sitemde asla büyü olduğunu düşündüğüm duaları vermem, o kelimeyi bile kullanmaktan hoşlanmıyorum, bunu da belirtmiş olayım..

      Sil
  3. Allah razı olsun sağ ol arkadaşım. Okuyup sonucu paylaşacağım inşallah.

    YanıtlaSil
  4. ahh birde arapçası olsaydı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkçesinin kabul olmadığını mı düşünüyorsunuz. Bu çok yanlış bir düşünce o zaman ! Dualar ve Tılsımlar Mustafa yiğidin kitabını alırsanız orada arapçası da var. Çok etkili bir duadır, devamlı okuyanlar iyi sonuç alırlar. Sevgiler..

      Sil
  5. canım sabah yazdım ama yeni oldugum için dogrumu yazdm bilemedim tekrar yazıyorum kızıma dün bu duayı önermişiniz okuması için onun yerine ben okusam olurmu birde bugün okuyabilirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annesi olduğunuz için okuyabilirsiniz onun yerine. İsimleri doğru söylemeniz yeterli. Sevgiler...

      Sil
    2. allah razı olsun canım duaların paylaşımların yardımların için

      Sil
  6. 41 defa Jüpiter zamanına sığmıyor bi dahaki Jüpiter zamanında okusak kalanını olurmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En güzeli saatinde okuyup bitirebilmektir ama süresinde bitiremeyenler bitene kadar devam edebilir. Normalde 1saate yakın bir sürede bitiyor.

      Sil
  7. Dilara hanim ozelden donduğunuz icin teşekkurederim size onerdiğiniz bu gűzel duayi okudum arapcayi az da olsa bildiğim icin sozlerini anladim ve çok güzel bi dua masallah bi sorum olacak dun okudum bu gun ozel gunumdeyim sizce doğru olurmu okumam ayrica 3 gun ust uste okumam mi gerekiyor iki gece once yazmiştim size allah razi olsun sizden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım. Evet sözleri güzel ve emin olduğum etkili bir duadır. Ara ara 3 gün okuyabilirsiniz. Özel günlerde de okunabilir diye düşünüyorum. Aminnn. Sevgiler...

      Sil