14 Mart 2014 Cuma

214-) Tüm Kilitli İşleri Açan Tesirli Dua Tertibi..


Kardeşlerim çok önemli bir dua tertibidir bu hepimize yapmak nasip olur inşallah.. Pazarı Pazartesiye bağlayan gece, çarşambayı perşembeye bağlayan gece ve Perşembeyi Cumaya bağlayan gece  yapmak daha hayırlıdır.. İlk önce 4 rekat Allah rızası için namaz kılıyoruz. Bulunduğumuz mekanda güzel kokulu buhurlar yakıyoruz. Sandal tütsüsü, günlük denilen buhurlar olabilir..Açık günlerde Okuyunuz...
1000 defa '' YA LATİF '' esmasını çekiyoruz. Ve 100 defada Salavat-ı Fatihi okuyoruz.. Hayatımızdaki tüm zorlukların ortadan kalkmasına, tüm kilitli işlerimizin açılmasına vesile oluyor böylece..Maddi Manevi tüm Dileklere ulaşmak için okunur.. Cübbeli Ahmet Hocanında bu tertibi verdiğini gördüm onu da aşağıda yayınlıyorum..                                                                                                            Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi li mâ sebeka ven nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala âlihi ve ashâbihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym*
Manası: 
Allahım! Kapalılıkları açan, geçmişe son veren, hakka hakikatla destek olan, mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammed’e O’nun âline ve ashabına O’nun yüce kadr ü kıymetince salat eyle selam eyle ve O’nu mübarek kıl.
Fazileti ve sırları:
Yüz yirmi bin salavat-ı şerife gücünde olduğu mana aleminde Peygamberimiz (s.a.v.) tarafından bildirilmiştir.
Eski zamanda Kutbül Aktab Ahmed Ticani hazretleri yakaza halinde bu salavatın faziletini Hazreti Resulüllah’a sorar. 
Cevaben:
“Bir kimse salavat-ı fatihi bir defa okursa zamanın başından salavat getirenin okuduğu zamana kadar ins ü cinin ve meleklerin getirdiği salavata denk sevap kazanır. Günahları da bağışlanır.” buyurmuşlardır.
Hikmeti:
1. Bu salavat-ı şerife okuyanı cehennem ateşinden korur.

2. Kırk gün okuyanın tevbesi kabul edilirgünahları bağışlanır.





5 yorum:

  1. Alara Allah senden razı olsun arkadaşım, çok değerli bir paylaşım bu. Ben salavatı fatihi uzun süredir her gün 100 defa çekiyorum çok faydasını gördüm, bir de böyle okuyacağım inşallah. Eşimin bir sürü çıkmazda işi vardı, gün geçtikçe daha iyiye gidiyor, tüm kardeşlerimin okumasını temenni ederim ben de, hayırlı günler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizlerle paylaştığınız için ben teşekkür ederim. Allah sizden de razı olsun arkadaşım. Ben de Pazarı Ptesiye bağlayan gece müşteri saatinde okumaya niyet ettim, inşallah bir mani çıkmazsa okumayı çok arzu ediyorum. Size de hayırlı günler, hayırlı Cuma'lar..

      Sil
    2. Daha önce verdiğim bağlı kapıları açan tesirli duaya çok benziyor, ben onunda çok faydasını görüyorum. Her gün gücüm yettiği kadar okuyorum.. Sevgilerimle..

      Sil
  2. alara hanım bu tür salavatları regl yani özel günlerimizde de okusak bi sakıncası olurmu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım, yok olmaz okuyabiliriz..Sevgiler...

      Sil