30 Ocak 2014 Perşembe

84-) Hayırlı Evlilik Yapmak İçin Kısmet Açma Duası..*****


Allahümme inni es’elüke tevfika ehli’l-huda, ve a’male ehli’l-yakini ve münasahate ehli’t-tevbeti ve azme ehli’s-sabri, ve cidde ehli’l-haşyeti ve talebe ehli’r-rağbeti ve teabbude ehli’l-vera’i ve irfane ehli’l-ilmi hatta ahafek. Allahümme inni es’elüke mehafeten tahcuzüni an ma’sıyetike hatta a’mele bitaatıke amelen estehikku bihi rıdake ve hatta unasıhake bi’t-tevbeti havfen minke ve hatta uhlisa leke’n-nasihate hubben leke ve hatta etevekkele aleyke fi’l-umuri ve hüsni zannin bike. Sübhane Haliki’n-nur” bu duayı her gün gece yatmadan 1 kere 1 hafta boyunca okursanız eğer kısmetiniz Allah’ın iizniyle bir hafta içinde açılır.

Ayrıca şu esmayı da her gün Kamer saatinde 336 defa mutlaka okuyalım. Sizi erkeklerin çok beğenmesini ve evlilik teklifinde bulunmalarını sağlıyor. Bu esma bir bayanı çok fazla güzelleştiriyor, zayıflamak isteyeni zayıflatıyor benim sırlı esmam bu. Ne için okursanız o şeyi size veriyor, etkilerini gördükten sonra asla vazgeçmem :)) Ama mutlaka kamer saatinde 336 defa okunmalı.

Gördüğünüz rüyalar bile kısa sürede çıkıyor buna yemin ederim. Bu sırlı güzel esma ''YA MUSAVVİR'' Anlamı;. suret ve şekil veren. Hamile kalanlar devamlı okusa çok güzel bir bebek dünyaya getiriyor. Bu esma için Rabbime sonsuz Teşekkürler mucize yaratıyor:) Sihir (tılsım) yaratan esma bu.. Bunun etkilerini bizzat kendim yaşadım ve yaşıyorumda, çook güzel bir vücuda kavuştum çok kısa sürede, herkes hayran oldu, kıskanç bir insan olmadığım için herkesle paylaşmak istedim...Duaların daha çabuk kabul gördüğü açık günleri e-mail adresimden temin edebilirsiniz.


Sevgilerimle

İletişim:alaraunlu385@outlook.com

8 yorum:

  1. Çok sevindim bu bilgileri bizimle paylaştığınız için. Tam da böyle bir şey arıyordum yemin ederim. Allah sizden razı olsun. Selam ve sevgi ile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ olasın canım, Allah hepimizden razı olsun.. Tüm dilekleriniz kısa sürede gerçekleşsin inşallah, her şey paylaştıkça güzelleşir :) Sevgilerimle...

      Sil
  2. Alara Hanım, başka konulardaki sorularıma cevap alamadım ne yazık ki ama, bir şey için teşekkür etmeden de geçemeyeceğim:
    verdiğiniz dua ve esma terkipleri çok yararlı. Meallerini de yazarsanız, daha etkili olacağından eminim. Anlayarak okumak başka olur zira.
    Allah'a emanet olun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Site içerisinde bir çok sorunun cevabı olduğu için bazı soruları es geçiyorum, o kadar çok vaktim yok çünkü kusuruma bakmayın. Türkçe meali olsa verirdim ama yok. Tek tek kelimelerini araştırıp anlamlarını az çok çıkarabilirsiniz çok istiyoranız. Bolca zaman bulabilme meselesi tabii ki bu da. Dualardan fayda görmenize sevindim kardeşim bu güzel :) Sevgiler..

      Sil
  3. kamer saati denilen zaman ne zamandır?





























    YanıtlaSil
  4. Alara hanım merhaba, Paylaşımlarınıza dün akşam denk geldim, diğer insalara faydalı olmak istediğiniz sitenizdeki her yazıdan belli.

    Yukarıdaki duayı yapmak istiyorum ancak meal ve anlamını bilmediğim için yanlış okumaktan çekiniyorum. Türkçesi var mı bu duanın yada kaynağı.
    Şimdiden teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar. öncelikle böyle paylaşım yapan herkesin eline yüreğine sağlık. ALLAH razı olsun. fakat şunu belirtmek isterim dua gönülden olmalıdır. sadece okumak konuşmaktir, fakat istemek onu okurken yaşamakti, hissetmektir... RABBIM dualarınızi kabul etsin insaallah

    YanıtlaSil