15 Şubat 2014 Cumartesi

170-) Evinizdeki Negatif Enerjiyi Pozitife Çevirin..

EVİNİZDEKİ NEGATİF OBJELER
Her akşam evinizde aynı koltuğa oturursunuz . Günün yorgunluğunu,sterslerinizi beyninizdeki tüm olumsuz düşünceleri hep o koltuğa yansıtırsınız,bazen mutluyken bile oturduğunuzda birden yine içinizi tarifsiz bir 
huzursuzluk kaplar sebebini anlayamazsınız. Oysa negatif enerjinizle yüklediğiniz bu koltuk size sizin enerjinizi yansıtmaya başlamıştır.İşte evinizi nasıl pozitifliyebileceğinizin reçetesini ilerleyen sayılarda size detaylı anlatacağım.

Evimizin süsleri biblolarımız, tablolarımız çeşitli süs eşyalarımız.Bunları siz mi aldınız yoksa size hediye mi geldiler.Hediye iseler kimler getirdi bir düşünün.Getirenler mutlu ,sevgi dolu iyi niyetli kişiler mi yoksa kıskanç,negatif,mutsuz veya o sırada büyük bir sıkıntı yaşayan kişilermi.Bu çok önemli çünkü olumsuz kişilerin getirdikleri hediyeler bile sürekli evinizde negatif enerji yayarlar. Bir gün çok sevdiğim bir asistanımın ablasının evine gitmiştim.Salona girince şöminenin üzerindeki antika bir ayna beni öyle bir çarptı ki nefesim daraldı.(Bu yeni mi) diye sorduğumda (evet) dedi.(peki işlerinizde bir bozulma evde bir huzursuzluk varmı bu sıralarda )diye sorunca kızcağız ağlamaya başladı.( Bir aydır ailece bu salonda oturamaz olduk,eşimin işleri çok bozuldu çok sıkıntıdayız )dedi.( Peki bu ayna ne zaman geldi) diye sorunca .Tarihten bu aynanın eve girmesiyle tüm olumsuzlukların başladığını anladım.Aynayı pozitifledikten sonra hepimizin içinde bir rahatlama oldu ve ayna artık beni akımıyla rahatsız etmedi.Biz bu işlerle uğraşırken saat yaklaşık 15 00 sularındaydı.Akşam arkadaşım beni telefonla aradı ( eşim saat 18.00 de eve geldi okadar neşeliydi ki merak ettim.hayrola deyince hani bir iş vardı birtürlü sonuçlanamıyordu saat 15.00 de haber geldi o iş oldu.Artık kurtulduk,Biliyormusun uzun zamandır oturamadığımız salonda bu akşam ilk defa keyf ve huzurla oturduk.)Bu tür olayları o kadar çok yaşadım ki…Ben antikalardan çok korkarım çünkü hiçbir değerli eşya zevk için satılmaz ya ölümler yada iflaslar vardır arkasında.Ne olumsuzluklar yaşanmış ve ne kadar negatif enerji sinmiştir üzerlerine. Peki bu eşyaları almayacak mıyız , kullanmayacak mıyız?
NEGATİFİ POZİTİFE ÇEVİRİN

Tabii ki alacağız ve evimizin en güzel köşesine koyacağız ama onların negatiflerini yok ettikten sonra. Nasıl mı ?
Bazılarınız kurutulmuş çiçeklere meraklıdır ama bilirsiniz ki ölü bitkiler negatif enerji yayarlar ve ayrıca çok toz tuttukları içinde temizlenme şansları olmadığından negatifi sürekli tutarlar.
Çalışma odanız veya iş yeriniz aydınlık, huzur verici olmalıdır. Hafif bir müzik, ortamı rahatlatır. Çok sık tozu alınmalı ve koyu renkli mobilyalar yerine canlı renkler tercih edilmelidir. Çünkü canlı renkler insanın enerjisini artırır. Suda iş hayatınızdaki iş veriminizi etkiler. Çalışma odanıza girince sol tarafta bir akvaryum ve içinde Japon balıkları enerji açısından çok olumludur. Personelinizi seçerken güler yüzlü pozitif olmalarına dikkat etmeniz lazımdır ki işleriniz iyi gitsin. Problemli,suratsız hep şikayet eden insanlarla çalışmak öyle bir negatif enerji yaratır ki müşterileriniz ofisinizi ve sizi hep itici bulur ve bu yüzden hep (en iyisi bizdik neden işi alamadık) diye düşünürsünüz….
Yatak odanız çok önemlidir; çünkü sekiz saat sürekli içinde bulunduğunuz ev ortamı eğer negatif ise sabaha kadar sizi ne uyutur, ne de rahat ettirir. Öncelikle perdeler çok önemlidir. Hiçbir zaman yatak odalarının perdeleri çok büzgülü, kıvrımlı olmamalıdır. Çünkü çok toz tutar, eğer sık sık ta yıkamıyorsanız negatifi yok edemezsiniz. Eğer yatak odalarınızın penceresi bahçeye bakıyorsa özellikle sonbaharda ölü bitkilerin negatif enerjilerini içeri alır. Bu yüzden Rusya’da bize böyle manzaralı pencerelere sarı perde koymamızı önerirlerdi. Çünkü sarı rengin negatifi içeri almama özelliği var. Bilirsiniz kocakarı tabir ettiğimiz bir olay vardır. Hep büyüklerimiz bize çocuk olduğu zaman (sarı bir battaniyeye sarın da sarılık olmasın ) derlerdi… Bilimsel açıdan ne alaka diye düşünürdüm. Ama artık biliyorum ki büyüklerimize de birileri bir şeyler öğretmişler ama onların devrinde enerjiyi anlatsalar kimseler anlamayacağı için ancak böyle kandırabilmişler ve nesiller boyu bu böyle bize kadar gelmiş. Sarı negatifi içeri almadığı için çocuğa nazar deymesin demek istemişler aslında…


Yatak odanızda çok tüylü halılar, kitaplar, döküntüler, dağınıklıklar, biblolar olmamalı, çünkü bunların hepsi çok toz tutan şeylerdir. Odanızı sık sık havalandırıp, silmelisiniz. Manyetik alan yaratan nesneler (cep telefonu, tv, radyo, bilgisayar,vs.)olmamalıdır.Evinizin yakınında Metro , istasyon ,yüksek gerilim hatları ve baz istasyonlarının olmaması lazımdır.

Eğer yatak odanızda büyük aynalar varsa yatağınızı tam içine almamalıdır. Çünkü tam yatağı olduğu gibi ayna içine alıyorsa mutlaka eşler arasında bir ihanet veya ayrılık söz konusu olabilir. Ama yemek masanızın yanında onu tamamen gösteren bir ayna varsa o zaman evinizin bereketi iki misli artar.

Giysilerinizin doğal kumaşlardan olması önemlidir. Çünkü sentetikler negatifi tutarlar. Çok moralinizin bozuk olduğu ve enerjinizin sıfır olduğu bir gün kırmızı kıyafetler seçmelisiniz. O size canlılık ve enerji verir. Diyelim ki özel bir gün için beğenerek bir kıyafeti aldınız ve o gün çok negatif bir olay yaşadınız . Aradan günler geçti yine özel bir yere gideceksiniz, aklınıza yeni elbiseniz gelir hemen onu gardıroptan çıkarıp giyersiniz.Ayna karşısına geçersiniz ve birde bakarsınız o gün size o elbise hiç yakışmamış .Hani bazen bazı kıyafetleri o gün kendimize yakıştıramayız ya aynı öyle.Hemen çıkarır başka bir şeyler giyersiniz.İşte böyle böyle bir sürü çok sevilerek alınmış ama bir kere giyilmiş birçok kıyafetiniz vardır dolapta.Çünkü onu giydiğiniz gün yaşadığınız negatif olay var ya onun negatif enerjisi öyle sinmiştir kıyafetinizin üzerine artık her giydiğinizde bu enerji sizi etkisi altına alır ve siz bu huzursuzluk hissiyle hemen kıyafeti çıkarmak istersiniz.Bu tür kıyafetleri ve aslında dolabınızı ara sıra pozitiflemeniz gerekir nasıl mı, çok kolay bütün bu yöntemleri yazımın sonunda anlatacağım.

TAKILARA DİKKAT

Takılar çok önemlidir, her taş herkese uymaz ve uğur getirmez onun için burcunuza göre taş seçmeye çalışın. Bu günlerde Kuvars kristalleri moda oldu. Herkesin evinde,iş yerinde ve boynunda bu kristallerden var. Bu taşlar muhteşem kristal yapıya sahip kıpır kıpır taşlardır. Eğer siz doğru kristali bulamadıysanız vay halinize size pozitif değil hayatınızı cehenneme çevirebilecek kadar negatif enerji verir. Eğer mutlaka kuvars kristali alacaksanız öncelikle saydam olmasına dikkat edin sonra tek tek bu kristalleri sağ avucunuza alıp sıkın ve bu sırada gözleriniz kapalı olsun, bekleyin eğer avucunuzda bir kıpırtı ,iğne batması gibi bir şey veya yanma hissederseniz o kuvars sizin enerjinizle hareket edecek demektir hemen onu alın.Ama hemen kullanmayın çünkü sizden başka bir çok insanında eli değmiş,onların da enerjileri yüklenmiştir.Elma sirkeli tuzlu suya koyun bir saat kalsın,sonra lavaboda yine elinizi deydirmeden bol suyun altında yıkayın , en mutlu ve neşeli anınızda sağ elinize alıp ya kahkahalarla gülün veya güzel bir şeyler düşünün ve onu pozitif enerjinizle yükleyin.Artık rahatlıkla kullanabilirsiniz istediğiniz zaman pozitif enerji verir ancak 2-3 ayda bir bu işlemi yenilemeniz lazımdır.

Evinizdeki çiçeklere çok iyi baktığınızı sanırsınız ama bir müddet sonra solarlar ve sizde –bu evde çiçek neden yaşamıyor -diye hayıflanırsınız. Suyunu toprağını verir iyi baktığınızı sanırsınız ama sevgi vermezseniz solarlar. İnsanlarda öyle değimlidir. Mesela çocuğunuza çok iyi imkanlar sağlayabilir, çok iyi okullarda okutabilirsiniz ama sevgi vermezseniz beden ve ruh sağlığı düzgün bir çocuk yetiştiremezsiniz. Her ağaç ve bitkinin aurası vardır.İnsanlar iyimi kötümü hemen anlarlar. İyilerse hemen onları auralarına alıp pozitif enerji verirler. Seneler önce Bilim ve Teknik dergisinde Amerika’da cinayetleri çözmede bitkilerin reaksiyonlarından istifade edildiğini okumuştum. Kavak, akağaç, ıhlamur sizi hemen auraları içine alırlar. Akgürgen, meşe, kestane, dut sizi hemen auralarına almazlar ancak pozitif yüklüdürler. Özellikle kestane ağacı her isteyene pozitif enerji verir. Ankara’nın nezih semtlerinden biri olan Mebus evlerinde çocukken bir arkadaşım vardı ara sıra onlara giderdim özellikle sonbaharda sokaklarının her yerini atkestanesi kaplardı. Neden bu kadar çok atkestanesi ağacı dikmişler sokakları pisleniyor diye merak ederdim. Sonradan öğrendim ki anneannelerimiz eskiden çeyiz sandıklarına atkestanesi koyarlarmış böcek gelmesin diye. Enerjileri hissetmeye başladığım özelliklede sağ elimin pozitif ve negatif enerjiyi ayırmaya başladığı dönemlerden beri atkestanesinin hastası oldum. Artık emin olduğum bir şey var ki atkestanesi negatifi adeta emiyor bu yüzden Ekim aylarını dört gözle bekliyorum, Onları toplayıp yayvan kaplar içinde evimdeki tüm odalara koyuyorum, kurudukları zamanda atıyorum. ABD’de yapılan araştırmalarda evinde hayvan besleyen insanların daha uzun yaşadığı gözlemlenmiştir. Hayvanların auraları çok geniştir ve onlar sizi koşulsuz severler. Onları sevdiğiniz, okşadığınız zaman sakinleşir,stresinizden kurtulur, huzurlu ve mutlu olursunuz. Neden? Çünkü sizin negatifinizi alıp size pozitif enerji verirler. Evinizi sık sık özellikle gelen misafirlerden sonra mutlaka adaçayı ile her yerini tütsüleyin ve negatif enerjilerden arındırın.. Az eşya ve az insan daima huzur verir bunu unutmayın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder