22 Şubat 2014 Cumartesi

185-) Manyetik Güç Dengelenmesi..Çok Faydalı Bir uygulama..


Eller ile herkesin yapabileceği bir uygulama olan manyetik güç uygulamasını bir kimse her fırsatta yapmaya devam ederse bir hafta sonra hayata çok daha farklı ve üstün bir bakış ile bakmaya başlar. O kimsenin ŞANSI çokça olup her şeyin güzeli ile karşılaşır. Morali her zaman çok iyi olur. Çokça rüyalar görür rüyaları da hep güzel olur.

Bir kimse ona bir kötülük yapsa Allaha Yemin ederim ki manevi alemden kötülük sahibine kısa zamanda bir bela erişir. Bunu yapan kimse baş ve diş ağrılarından tamamen kurtulur. Herkes onu sever o da herkesi sever. Basiretinde büyük açılma olur her işin ince manasına varır. Keşfi açılır neyle uğraşıyorsa o konuda sırlar öğrenir. Her anı neşe ve sürurla dolu olur, konuşması güzel ve hikmetli olup kimseyi kırmaz.

Elleri dua eder gibi açın sonra avuçları birbirine çevirin biraz bekleyip hafifçe ileri geri hareket ettirin, mıknatısın zıt yönleri gibi birbirini ittiklerine şahit olacaksınız. Uygulama budur.Ellerin bir birine olan mesafesi yaklaşık yarım metre civarında olsun, bağdaş kurup oturmak daha uygundur, avuç içleri tam olarak bir birine baksın,parmaklar bitişik olsun,sanki ellerinizin arasında bir yay varmışta siz onu bastırıp gevşetiyorsunuz,bu şekilde hafifçe ve sakince uzaklaştırıp yakınlaştırıyoruz. Amaç ellerin birbirini itmesini sağlamaktır.

Eğer eller birbirini çekiyorsa mesafeyi biraz daha açın. Bir kimsedeki ruh enerjileri olumsuz olsa, örneğin sağı solunun tesirinde olsa, malından sıkça çalınma olur, belalara uğrar ,çok duygusal olup ağlaması çok olur, rüyalarda yüksek yerlerden düştüğünü görür, sıkça kar görür, kendini karanlık sokaklarda ışıksız kalmış olarak bulur. Genelde rüyaları böyle olur. Fakat manyetik güç uygulaması ile sağ enerji solun tesirinden kurtulup güçler dengelenmiş olur. İlk başlarda rüyalarında kendini bir ilkbahar günü dere kenarında eriyen karların yanında bulur,sonra kendini dağlarda bulur da her yer uçurum olup çıkış olmadığında aniden yanı başında rahat bir yol bulur, işte bunlar enerjilerin dengelendiğini gösteren misal alemindeki yansıyan görüntüleridir.

Ellerin arasındaki bu itme hissedildiğinde en az 30 dakika devam ediniz bittikten sonra dilerseniz ellerinizi birbirine sürtüp yüzünüze sürebilirsiniz önemli olan itmeyi hissettikten sonra uzun bir süre devam etmektir.Gün içerisinde 30 dakikaya tamamlayabilirsiniz. Stresi tamamen yok ediyor ve çok pozitif neşeli bir insan oluyorsunuz. Beynimizde sağda fikirler var, solda onları gerçekleştirecek güç, ruhun sağındaki güç ile solundaki bir araya geliyor.Sağda radıyye , mardıyye , kamile nefsleri var. Solda emmara, levvame, mülhime var , bunlar bir araya geldiğinde hem iyi hem kötü ikisininde ortası ilginç haller ortaya çıkıyor.


Ayrıca beynin sağ ve sol loblarının da ortaklaşa çalışmasını sağlıyor. Elektrik bile negatif ve pozitifle iş görür. Her şey çifttir. Bu güçler bir araya geldiğinde bir çekim yasası oluşuyor elde edemediğiniz istekleriniz varsa onlar dahi gerçek oluyor. Bir haftada değişikliklerin farkına varabilirsiniz.

8 yorum:

  1. Alara selam canım, beş dakka beş dakka yapsak olurmu gün içerisinde.

    YanıtlaSil
  2. Selam canım, bir dakika bir dakika bile olur, bu şekilde 30 dakikaya tamamlayabiliriz. Stressiz ve çok neşeli oluyorsunuz, hep olumlu güzel şeyler yaşamaya başlıyorsunuz, enerji konularına inanın her zaman, pozitif olacaksınız bu uygulamayla Allah'ın izniyle.. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Sağ ol canım, ben çok fazla inanıyorum bu enerji konularına zaten, eminim güzel şeyler olacak, sürekli yapçam artık :)

    YanıtlaSil
  4. Tamam bakalım, yaşadığın olumlu şeyleri burada da paylaşırsan sevinirim :)

    YanıtlaSil
  5. Tamam paylaşacağım inşallah :)

    YanıtlaSil
  6. bir türlü itmeyi gerçekleştiremiyorum. bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba ?

    YanıtlaSil
  7. Ellernn mesafesn braz daha aç canım. Devamlı çalışınca zamanla oluyor aslında. Sevgler...

    YanıtlaSil
  8. bu yazınızı ancak bugün okumak kısmet oldu, hemen başladım ve anında itmeyi hissettim, ŞÜKÜRLER olsun. her gün yapıcam Allah'ın izni ve yardımıyla. bakalım neler gelişecek :) sevgilerimle

    YanıtlaSil